Afdrukken

Aqualis - Agenda

 

Titel:
Duikvaker
Wanneer:
04-02-2012 - 05-02-2012 10:00 uur - 17:00 uur
Waar:
Duikvaker - Houten
Categorie:
Evenement

Op 4 en 5 februari 2012 is het weer tijd voor Duikvaker, het jaarlijkse duikfeest in de Benelux! De drie hallen van Expo Houten worden ook dit keer weer gevuld met werkelijk alles wat de aankomende, beginnende en ervaren duiker interesseert. En je kunt zelfs een proefduik maken of duikmaterialen testen!

Nooit gedoken? Duikvaker geeft je de kans om tijdens Duikvaker zelf eens het ‘duikgevoel’ te ervaren. Onder leiding van professionele instructeurs maak je je eerste duik in het zwembad. En om het nog mooier te maken: de proefduik zit al bij de entreeprijs voor Duikvaker inbegrepen. 
Duik je al en kom je op Duikvaker interessante duikmaterialen tegen die je toch wel eerst eens wilt proberen? Diverse standhouders gaan met je mee naar het zwembad waar je het materiaal kunt testen. Een stukje service!


Op de beursvloer zelf vind je natuurlijk duikmaterialen, van snorkel tot duikcomputer en van masker tot rebreather. Een mooi moment om eens rustig rond te kijken en je te laten informeren over de ins en outs van materialen. Ook vind je tijdens de beurs alles voor onderwaterfotografie en – filmen. 
De mooiste duikplaatsen in binnen- en buitenland worden op Duikvaker gepresenteerd. Duikcentra uit eigen land laten zien hoe mooi het is om in Nederland te duiken en de reisorganisaties laten je kennismaken met vakantiebestemmingen over de hele wereld. 

Duikvaker 2012 vindt plaats in Expo Houten aan de Meidoornkade 24 in Houten (langs de A27). De beurs is geopend op zaterdag 4 februari van 10.00 tot 18.00 uur en op zondag 5 februari van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs is 10 euro. Parkeren is gratis.

Meer informatie en toegangskaarten: http://yourdivexperience.nl/

Locatie:
Duikvaker

Duikvaker

Adres

Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

 

Aqualis leden:

  • Cor van Veghel
U moet inloggen om voor dit evenement te registreren.