Afdrukken

Aqualis - Agenda

 

MTC binnen
Titel:
MTC binnen
Wanneer:
16-03-2014 10:30 uur - 16:30 uur
Waar:
Beach Center Oostvoorne op de Maasvlakte - Oostvoorne
Categorie:
Evenement
Duikleider:
EC

De dag begint in het Beach Center Oostvoorne op de Maasvlakte met een uitgebreide koffietafel met soep, diverse broodjes, koffie en thee. Een gezellig begin van een leuke en leerzame trainingsdag.

11:00 uur
Start van de briefing. Daarna vertrekken we naar het zwembad. Dit is ongeveer 5 minuten rijden met de auto. Alle onderdelen worden door kleine groepen in een circuit uitgevoerd, zodat er maximaal van het bad gebruik kan worden gemaakt. Ieder groepje (8 tot 10 personen) heeft zijn eigen instructeur voor uitleg en begeleiding.

16:30 uur
Einde van de training met een gelegenheid om in het Beach center  nog een debriefing te houden en gezellig napraten over de actieve dag!

Meerprijs vrije val boot
De vrije val is mogelijk in combinatie bij deelname aan een maritieme indoor training. De meerprijs voor een val met de val boot bedraagt € 25,- p.p. en kan alleen doorgaan met een volle bezetting van 11 personen.

De kosten zijn voor leden 50 euro en voor niet leden 75 euro en voor toeschouwers 20 euro ivm de hoge kosten is het de bedoeling dat ieder een die mee gaat vooraf betaald. Tegen de tijd dat we reserveren laten we weten wat het rekening nr is voor de betaling. Opgeven kan tot 20 december.

Locatie:
Beach Center Oostvoorne op de Maasvlakte

Noordoever Oostvoornse Meer 3
3233 NC Oostvoorne

Aqualis leden:

  • Patrick Verhagen
  • Fabian Wijnands
  • Alex Broekhuizen
  • Rik Sala
  • + 1 introducees
U moet inloggen om voor dit evenement te registreren.