Afdrukken

Aqualis - Agenda

 

Titel:
Zeelandweekend
Wanneer:
17-06-2016 - 19-06-2016 15:00 uur
Waar:
Camping Den Osse - Den Osse
Categorie:
Evenement
Duikleider:
EC

ZEELAND WEEKEND 17-19 JUNI 2016

Het is bijna zover. Het AQUALIS Zeeland Weekend staat voor de deur.
En dit jaar niet een”gewoon” weekend, maar dit jaar staat met name de zaterdagmiddag/avond in het teken van het 12,5 jarig bestaan van Aqualis. Voor wie nooit eerder een Zeeland weekend heeft mee gemaakt is dit een prima gelegenheid om vele leden te ontmoeten, meerdere duiken te kunnen maken en te genieten van de uitstekende BBQ die al jaren een vast onderdeel uit maakt van dit weekend.

We hebben opnieuw een veld gereserveerd op de Camping Den Osse waar we al een aantal jaren te gast zijn geweest. Het voordeel van deze camping is dat deze vlakbij verschillende duikstekken is gelegen. Zoals gebruikelijk zetten we daar onze grote Aqualis tent op waarin voldoende plaats is om alle benodigde catering- en overige faciliteiten een goed onderkomen te geven. Naast deze tent is voldoende plaats aanwezig om je eigen tent op te kunnen zetten, die in dit geval uitsluitend bedoeld is om in te slapen. De rest gebeurt in en rond de Aqualis tent. Het terrein waar we onze tent opslaan is gunstig gelegen ten opzichte van de sanitaire voorzieningen en de spoelplaats voor duikmaterialen. Ook is er elektriciteit aanwezig om lampen etc. op te laden. Daar op de camping gebruik wordt gemaakt van zgn. blauwe EURO-aansluitingen zullen we zorgen voor enkele verloopstekkers en verdeelblokken

Tijdens dit Zeelandweekend zijn er een 5-tal duiken gepland. Een ieder is vrij aan deze duiken mee te doen.

Opgave aan de dienstdoende duikleider die aanwezig zal zijn op de camping. Mocht je niet op de camping verblijven is opgave mogelijk middels een telefoontje naar de duikleiderstelefoon 06-12279404. Graag tijdig opgeven zodat we eventuele wijzigingen in het programma kunnen doorgeven.

De volgende duiken staan vooralsnog gepland:

Vrijdagavond 17 juni - Avondduik: Scharendijke Haven / Kabbelaar
Vertrek van camping 19:15 uur - aanwezig duikstek 19:30 uur - water in 20:00 uur

Vrijdagavond 17 juni - Nachtduik: Scharendijke Haven / Kabbelaar
Aanwezig duikstek 21:30 uur - water in 22:00 uur

Zaterdagochtend 18 juni - Dreischor - Zuid Langeweg
Vertrek van camping 9:00 uur - aanwezig duikstek 9:30 uur - water in 10:00 uur

Zaterdagmiddag 18 juni - Oosterschelde - Zoetersbout
Vertrek van Camping 12:45 uur - aanwezig duikstek 13:15 uur - water in 13:45 uur
Deze duik zal plaats vinden voorafgaand aan de HW-kentering.

Zondagochtend 19 juni - Den Osse Haven
Vertrek van camping 10:45 uur - aanwezig duikstek 11:00 uur - water in 11:30 uur

Er zijn op diverse vulstations op zeer korte afstand beschikbaar, de meeste automaten werken op € 0,50 cents munten. Zorg dus dat je die voldoende bij je hebt. De duik op zondag is bewust wat later gepland om iedereen de gelegenheid te geven hun tent af te breken en mogelijk wat hulpvaardige handen te bieden aan de Evenementen commissie alvorens we de camping weer netjes achter laten.

Op het grote parkeerterrein voor de camping is er eveneens plaats voor kampeerauto’s. De camping heeft speciale tarieven voor ACSI-card houders, deze kosten apart te verrekenen met de camping.

De kosten voor een overnachting in een tent op het terrein nabij de Aqualis tent bedragen € 15,- per persoon per nacht. Deze kosten zijn inclusief 2 x ontbijt, lunch, koffie en thee en wat meer tijdens ontbijt of lunch zal worden aangeboden.

Deelnemers die in eigen kampeerauto, caravan, bungalow of elders verblijven maar wel gebruik maken van ontbijt, lunch etc. vragen we een bedrag van € 7,50 voor het gehele weekend.

Vanzelfsprekend zal er voldoende frisdrank en zullen er enkele alcoholische versnaperingen aanwezig zijn. Dit zoals gebruikelijk tegen de standaard clubhuis bar prijzen. Een lijst om dit te noteren zal ter plaatse aanwezig zijn. De afrekening volgt dan later per email en kan dus achteraf betaald worden. Er behoeft dus niet ter plaatse worden afgerekend.

Een groot verschil ten opzichte van andere jaren is dat de “AQUALIS BBQ” dit jaar een bijzonder tintje zal dragen. Voorafgaand aan de BBQ zullen we aandacht besteden aan ons lustrum en we stellen ons voor om rond 16:30 uur daar een aanvang mee kunnen maken. Vanaf dat tijdstip verwachten we ook een aantal leden die betrokkene zijn geweest bij de oprichting van Aqualis en/of een aandeel hebben geleverd aan het voort bestaan van Aqualis. Inmiddels hebben we daar al een aantal toezeggingen voor ontvangen.

Na het officiële deel kunnen we gaan genieten van de BBQ die zoals we de laatste jaren gewend zijn een gastronomisch hoogtepunt zal zijn.
Deze BBQ zal dit jaar gratis zijn voor Aqualis leden. Aan de introducees willen we echter een vrijwillige bijdrage vragen.
Iedereen is vrijdagmiddag 17 juni vanaf 15:00 uur van harte welkom op de camping.

Geef even door bij de receptie dat je komt voor AQUALIS en zorg dat je het kenteken van je auto weet. De slagboom werkt op kenteken.
Mocht je niet overnachten is het handiger om je auto op het parkeerterrein te plaatsen. Rechts in de hoek is een pad die langs de sanitaire voorzieningen en tennisveld loopt waarna je de Aqualis tent links zal zien staan. Of bel even 06-55188644 (Dick) dan wijzen we de weg.
Adres van de camping: Camping Den Osse - Blankersweg 4 - 4318 TV Brouwershaven.

We hebben reeds een groot aantal aanmeldingen binnen, mocht je willen komen en je hebt je nog niet opgegeven, doe dat nu nog zo snel mogelijk. In verband met de catering is het noodzakelijk dat we uiterlijk vrijdagavond 10 juni willen weten of je komt en/of je nog een introducee mee brengt. Normaal opgeven kan nog middels de website, mocht je speciale wensen hebben ten aanzien van de BBQ (vegetarisch oid.) bel dan eerdergenoemd telefoonnummer nog snel.

De EC en het bestuur begroeten jullie graag.

Locatie:
Camping Den Osse   -   Website

ZEELAND WEEKEND 9 - 11 JUNI 2017

Ook dit jaar organiseert duikvereniging Aqualis het Zeeland weekend! Vorig jaar was een daverend succes en ook dit jaar zal de EC er alles aan doen om er een geweldig weekend van te maken! Wij heten graag al onze leden welkom om dit evenement, maar ook vrienden en introducees zijn van harte welkom. Voor wie nooit eerder een Zeeland weekend heeft mee gemaakt is dit een prima gelegenheid om vele leden te ontmoeten, meerdere duiken te kunnen maken en te genieten van de uitstekende BBQ die al jaren een vast onderdeel uit maakt van dit weekend.

Net zoals voorgaande jaren, hebben wij een veld gereserveerd op de Camping Den Osse. Het grote voordeel van deze camping is dat deze vlakbij verschillende duikstekken is gelegen. Zoals gebruikelijk zetten we daar onze grote Aqualis tent op, waarin voldoende plaats is om alle benodigde catering- en overige faciliteiten een goed onderkomen te geven. Naast deze tent is voldoende plaats aanwezig om je eigen tent op te kunnen zetten, die in dit geval uitsluitend bedoeld is om in te slapen. De rest gebeurt in en rond de Aqualis tent. Het terrein waar we onze tent opslaan is gunstig gelegen ten opzichte van de sanitaire voorzieningen en de spoelplaats voor duikmaterialen. Ook is er elektriciteit aanwezig om lampen etc. op te laden. Daar op de camping gebruik wordt gemaakt van zgn. blauwe EURO – aansluitingen, zullen we zorgen voor enkele verloopstekkers en verdeelblokken.

Tijdens dit Zeeland weekend zijn er een aantal duiken gepland. Een ieder is vrij aan deze duiken mee te doen. Opgave aan de dienstdoende duikleider die aanwezig zal zijn op de camping. Mocht je niet op de camping verblijven is opgave mogelijk middels een telefoontje naar de duikleiderstelefoon 06-12279404. Graag tijdig opgeven zodat we eventuele wijzigingen in het programma kunnen doorgeven.
Naast de duiken plannen we ook een aantal andere activiteiten. Zo is de Stichting Anemoon aanwezig met een divers programma voor zowel duikers als niet-duikers

Er zijn diverse vulstations op zeer korte afstand beschikbaar, de meeste automaten werken op € 0,50 cents munten. Zorg dus dat je die voldoende bij je hebt. Tip: een ouderwetse koker voor filmrolletjes is hier zeer geschikt voor. De duik op zondag is bewust wat later gepland om iedereen de gelegenheid te geven hun tent af te breken en mogelijk wat hulpvaardige handen te bieden aan de Evenementen commissie alvorens we de camping weer netjes achter laten.

Op het grote parkeerterrein voor de camping is er eveneens plaats voor kampeerauto’s. De camping heeft speciale tarieven voor ACSI-card houders, deze kosten apart te verrekenen met de camping.

Iedereen is vrijdagmiddag 9 juni vanaf 15:00 uur van harte welkom op de camping.

Geef even door bij de receptie dat je komt voor AQUALIS en zorg dat je het kenteken van je auto weet. De slagboom werkt op kenteken.

Mocht je niet overnachten is het handiger om je auto op het parkeerterrein te plaatsen. Rechts in de hoek is een pad die langs de sanitaire voorzieningen en het tennisveld loopt waarna je de Aqualis tent links zal zien staan. Of bel even 06-45125802 (Fiona) dan wijzen we de weg.

Adres van de camping:
Camping Den Osse
Blankersweg 4
4318 TV Brouwershaven.

We hebben reeds een aantal aanmeldingen binnen, mocht je willen komen en je hebt je nog niet opgegeven, doe dat nu nog zo snel mogelijk. In verband met de catering is het noodzakelijk dat we uiterlijk vrijdagavond 2 juni willen weten of je komt en/of je nog een introducee mee brengt.

Nadat je je hebt ingeschreven, zullen wij je benaderen om door te kunnen geven van welke mogelijkheden je gebruik wilt maken. Hieronder vind je alvast de prijslijst:

Omschrijving

Prijs

Tent overnachting op het terrein nabij de Aqualis tent

€ 15,00

Ontbijt en lunch zonder overnachting in tent

€ 7,50

BBQ op zaterdag 10 juni 2017

€ 10,00

Maaltijd vrijdagavond

€ 5,00

Frisdrank, bier en wijn

Bar tarief


De EC en het bestuur begroeten jullie graag.
Tot dan!

 

Aqualis leden:

U moet inloggen om voor dit evenement te registreren.