Afdrukken

Aqualis - Agenda

 

Titel:
Boot 2018
Wanneer:
20-01-2018 - 28-01-2018 
Waar:
Boot Dusseldorf - Dusseldorf
Categorie:
Evenement

Dit betreft geen georganiseerd evenement, bij belangstelling graag onderling afspreken.

Info over Boot Düsseldorf:

Tijdens Boot in Düsseldorf, van 21 t/m 29 januari 2017, staat de Messe geheel in het teken van watersport. Ruim 1500 exposanten staan verspreid over de 17 hallen van deze beurs. Als je van watersport en boten houdt is dit de beurs voor jou! De verschillende hallen zijn verdeeld in thema's. Van superluxe jachten tot zeiljachten en natuurlijk ontbreken de vele accessoires en toeristische info stands niet. Er zijn aparte hallen voor duiken (hal 3), reizen (hal 3) en foto&video (hal 4) waar je je duikuitrusting kan vinden, je nieuwe reisbestemming of wellicht een mooie onderwatercamera of accessoires.

Tickets zijn te koop via de website van Boot Düsseldorf.

Je kan gratis lid worden van de Boot.club en hiermee krijg je wat korting op de toegangskaartjes en krijg je op vertoon van je ticket een kop koffie in de club lounge van de Boot.club.

De beurs is dagelijks geopend van 10.00-18.00 uur. Houd rekening met drukte op zaterdag en zondag. Reis je met de auto volg dan de borden 'Messe' en parkeer op P1 of P2. Pendelbussen brengen je naar snel naar het beursgebouw. Doorrijden tot aan de beurs heeft geen zin, de beperkte parkeerterreinnen zijn daar allemaal gereserveerd. Alternatief is reizen met de trein naar centraal station van Düsseldorf en vervolgens met de U-bahn U78 en U79 naar de Messe. Rit duurt ongeveer 15 minuten.

Locatie:
Boot Dusseldorf

Boot Dusseldorf

Adres

Messeplatz
Stockumer Kirchstraße 61
40474 Düsseldorf
Duitsland

 

Aqualis leden:

U moet inloggen om voor dit evenement te registreren.