Afdrukken

Aqualis - Agenda

 

Titel:
Luxe Zeelandweekend Domburg
Wanneer:
04-11-2011 - 07-11-2011 
Categorie:
Evenement

Tijdens de ledenvergadering is kenbaar gemaakt dat er een luxe zeelandweekend georganiseerd ging worden. En nu kunnen we melden dat dit gaat plaats vinden van vrijdagmiddag 4 november tot maandagmorgen 7 november 2011.Wil je niet tot maandag blijven dan kun ook op zondagavond vertrekken.

Aqualis heeft voor dat weekend een 16 persoon bungalow gehuurd in het vakantiepark de Roompot in Domburg. Mocht het zo zijn dat er meer aanmeldingen zijn dan kunnen we een bungalow bij boeken zolang er accommodatie beschikbaar is. Het is dus van belang dat je je tijdig aanmeldt. In de bungalow is aanwezig een sauna en whirlbad.

Er vinden in het weekend verschillende activiteiten plaats, zo is er op zaterdagavond een whisky/wijn proeverij en op zondag een koffie/thee proeverij deze wordt verzorgd door Da Costa Coffee. En voor de echte door gewinterde duiker kan er gedoken worden in de Zeeuwse wateren.

Domburg ligt vlak aan zee dus kun je lekker uitwaaien op het strand of aan een van de parkfaciliteiten deelnemen zoals, zwembad, beautycentrum, golf, fitnesruimte, squashbanen, fiets-verhuur, tennisbaan en nog veel meer.

Voor leden: Een weekend kost € 75, - per persoon voor de bungalow en de whisky/wijn proeverij kost circa €17.50 per persoon.

Voor niet leden: Een weekend € 100.- en proeverij € 20.-

Na het aanmelden wordt je verzocht om een aanbetaling te doen van € 35, - per persoon naar giro rek. 4261440.

Wil je hier bij zijn meld je dan aan via www.aqualisrotterdam.nl of stuur een email naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Aqualis leden:

U moet inloggen om voor dit evenement te registreren.