Afdrukken

Duikvereniging Aqualis Rotterdam

 

Titel:
Duikersrondleiding Diergaarde Blijdorp
Wanneer:
15-10-2017 14:00 uur - 16:00 uur
Waar:
Diergaarde Blijdorp - Rotterdam
Categorie:
Evenement

Dit jaar organiseren wij een duikersrondleiding in Diergaarde Blijdorp.
De entree is voor eigen rekening, de duikersrondleiding wordt door Aqualis betaald.

Tijdens de duikersrondleiding krijg je antwoord op de vragen:

De duikersrondleiding duurt van 14:00 tot 16:00, wat betekent dat je voldoende tijd hebt om de rest van Diergaarde Blijdorp te ontdekken. Voor meer informatie over wat er allemaal te doen is, kijk je op de website https://www.diergaardeblijdorp.nl/
Diergaarde Blijdorp is open van 9:00 tot 18:00.

Wanneer je de entree online betaald, krijg je € 2.00 korting.
Zie hiervoor https://www.diergaardeblijdorp.nl/koop-tickets/

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
0900 1857

Locatie:
Diergaarde Blijdorp   -   Website

Diergaarde Blijdorp

In Diergaarde Blijdorp kijk je je ogen uit!

Diergaarde Blijdorp is een van Europa’s mooiste dierentuinen.

In Blijdorp maak je in een dag een wereldreis, vol bijzondere ontmoetingen! Stap in de kleurrijke wereld van Amazonica: het grootste en mooiste vlinderparadijs van Europa. Sta oog in oog met de mooie giraffen en zebra’s op de Afrikaanse savanne.

Beleef een van Europa’s mooiste dierentuinen en maak een wereldreis in één dag. Struin over de Afrikaanse savanne en sta oog in oog met de prachtige giraffen. In het Congoleese regenwoud wonen de okapi’s, zeldzame bosgiraffes. Laat je in het grootste vlinderparadijs van Europa omringen door kleurrijke Zuid-Amerikaanse vlinders. In het overdekte Oceanium wandel je over de zeebodem en ontmoet je zwartpunthaaien, zeeschildpadden en vele andere oceaanbewoners.

Kom op bezoek bij het jonge olifantje Sunay en zijn familie in het tropisch bos Taman Indah. En als je in Arctica de IJsgrot in duikt is er een grote kans dat de ijsbeertweeling Sizzel en Todz voor je neus in het water plonzen.

Oceanium

In het overdekte waterwerelddeel Oceanium maak je een reis over de zeebodem en langs kustgebieden. Laat je omringen door snelle haaien en nieuwsgierige zeeschildpadden of sta oog in oog met de speelse zeeleeuwen, parmantige pinguïns, zwevende roggen en nog veel meer kust- en oceaanbewoners.

Rondleidingen

Ontdek meer over Diergaarde Blijdorp met een rondleiding! Blijdorp heeft enthousiaste en deskundige gidsen die je veel kunnen vertellen de dieren, de verzorging, de geschiedenis en over wat er achter de schermen gebeurt. Met de gids bezoek je ook enkele plekjes die je als bezoeker nooit te zien krijgt. Nieuwsgierig? Geef je dan op voor een rondleiding, alleen of met een groep.

Tijdens de zomermaanden kun je ook dagelijks terecht bij onze vrijwilligers bij de speciale informatiepunten in de dierentuin. Zij weten antwoord op je vragen en zijn op de hoogte van het laatste nieuws en leuke weetjes. Ook is er van alles te bewonderen zoals schedels en huiden.

Lees hier meer over de overige rondleidingen van Diergaarde Blijdorp.

Aqualis leden:

U moet inloggen om voor dit evenement te registreren.